NIZE equipment ApS

NIZE equipment ApS 828 visninger

Something About Company

NIZE equiment leverer professionelle og helhedsorienterede løsninger i Norden med high-end UV-printere, skæreborde og software.

Med en solid base i mere end 19 års erfaring – helt tilbage fra UV-printerens spæde start, er der fokus på at løse alle kunders behov fra installationsfasen til forskellige former for produktionsudfordringer.

NIZE equipment blev grundlagt i 2008 af Lars Nikolajsen, der med en vision om bedre printere, bedre service og mere effektivitet ønsker at give kunderne det bedste, så de kan give deres kunder bedre løsninger. Det vil sige komplette printerløsninger, hvor målet er at have tilfredse kunder. Eftersalg og service prioriteres højt og er en stor del af det overordnede forretningskoncept.

Med hovedkontor og showroom i Odder forhandler NIZE equipment printere, skæreborde og software til skiltevirksomheder, storindustri og emballagevirksomheder.

NIZE equipment ApS har 1 jobopslag

Jobs som matcher din søgning:
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Telefon 88827030
  • Adresse Jernaldervej 33
  • Virksomhedsvideo
Connect with us
Job i Odder light logo

Job i Odder

Job i Odder er en jobportal med jobs i Odder kommune. Portalen drives af erhvervsforeningen UdviklingOdder, der har 300 lokale virksomheder som medlemmer.

Kontakt

UdviklingOdder
Vokseværket, Vitavej 71, 8300 Odder
CVR-nr: 20948647

Tlf: 87 80 40 50
udvikling@odder.dk