Handelsbetingelser og privatlivspolitik

Handelsbetingelser og privatlivspolitik

Medlemskab:

For at oprette stillingsopslag, skal man tegne et medlemskab for 30 dage, 90 dage eller ét år.

Medlemskaberne, ydelser, betingelser samt priserne for disse er nærmere beskrevet under menupunktet For virksomheder.

Betalingsbetingelser:

Medlemskaberne betales online ved oprettelse. Priserne er eksklusiv moms.

Der sendes automatisk en mail med bekræftelse på oprettelse af medlemskab og det indbetalte beløb.

Der kan betales med Dankort, VISA og Mastercard kort.

Såfremt der ønskes EAN-faktura, angives dette ved indmeldelsen, og faktura vil blive fremsendt snarest muligt.

Fortrydelsesret:

Da abonnementet tages i brug i forbindelse med oprettelse af virksomheden på jobiodder.dk, bortfalder fortrydelsesretten.

Stillingsopslag:

Medlemmer skal selv lave stillingsopslag i henhold til reglerne for det medlemskab, der er tegnet.

I Jobiodder.dk optages kun stillingsopslag for ledige stillinger i virksomheder med adresse i Odder Kommune eller stillinger med arbejdssted i Odder Kommune. Jobiodder.dk forbeholder sig retten til at slette jobopslag, som ikke lever op til dette.

Alle annoncer skal overholde de love og regler, der gælder for stillingsopslag og rettigheder til materialer. Jobiodder.dk forbeholder sig retten til at slette opslag, som strider mod dette. Jobiodder.dk påtager sig dog ikke noget ansvar for visning af stillingsopslag, der er i strid med lovgivningen.

Datasikkerhed og privatlivspolitik:

Der registreres kun de oplysninger, som virksomhederne selv indtaster under oprettelse af medlemskab og stillingsopslag.

Personhenførbare oplysninger (navn, adresse mv.), som indtastes i forbindelse med betaling, opbevares og transmitteres i et lukket netværk. Der er altså ikke adgang til disse oplysninger fra internettet. Alle oplysninger vedrørende betalinger sendes krypteret til Bambora via ePay.

UdviklingOdder forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke videregive information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart.

Oplysning om klagemuligheder:

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos UdviklingOdder kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen via www.forbrug.dk.

Du har også mulighed for at klage over håndtering af personhenførbare oplysninger til datatilsynet, der kan kontaktes vis dt@datatilsynes.dk.

Generelle betingelser:

Købsaftalen er omfattet af dansk rets almindelige regler.

Der er først indgået en bindende aftale, når UdviklingOdder har modtaget/registreret betaling.

Vi forbeholder os ret til, uden forudgående varsel, at ændre disse betingelser. Ændringer gælder herefter efterfølgende ordrer. Det er kundens ansvar at tjekke op på, om der er sket ændringer i betingelserne.

Job i Odder light logo

Job i Odder

Job i Odder er en jobportal med jobs i Odder kommune. Portalen drives af erhvervsforeningen UdviklingOdder, der har 300 lokale virksomheder som medlemmer.

Kontakt

UdviklingOdder
Vokseværket, Vitavej 71, 8300 Odder
CVR-nr: 20948647

Tlf: 87 80 40 50
udvikling@odder.dk