Stark Odder

Stark Odder 90 visninger

Something About Company

Vi bygger fremtiden ved at hjælpe andre med at bygge deres!

STARK er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med forretninger i hele Danmark og på Grønland. STARK tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere og beskæftiger cirka 2.500 medarbejdere.

Hver dag arbejder du hårdt for at bygge andres menneskers fremtid – så derfor arbejder vi hårdt hver dag for at bygge din.

I Nordeuropa er vi 10.000 medarbejdere, der arbejder i flere end 400 afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Finland. Vi er din lokale byggepartner. Vi hjælper hinanden med faglig indsigt og produktkendskab, så vi kan give dig professionel rådgivning. Vores fælles styrke gør det muligt at købe ind internationalt, så du kan levere værdi lokalt. Oven i det sikrer vores effektive logistik, at du får de rigtige produkter til tiden – præcis hvor, hvornår og hvordan du har brug for dem.

Vi har bygget på tillid siden 1896 og har overvundet udfordringer og været pionerer for vores industri i mere end 120 år. Det fortsætter vi med.

I dag kræver klimaudfordringer vores opmærksomhed, samtidig med at vi lytter til dig og er opmærksomme på verden omkring os.

Baseret på anstændighed, passion og stolthed, står vi sammen, deler ambitioner og går gerne den ekstra mil for at nå vores mål. Det er der brug for, når vi skal finde bedre løsninger – både for dig og hele verden.

Uanset om du designer, bygger eller renoverer, vil vi udruste og hjælpe dig til at sætte standarden for de opgaver, som du udfører.

Vores vision er at blive branchens foretrukne byggepartner.

Vi vil yde branchens bedste service. Derfor giver vi dette løfte:

Vi bygger fremtiden på tillid!

Det gør vi ved hver dag at leve efter vores tre værdier:

Ordentlighed. Passion. Stolthed.

ORDENTLIGHED – Vi opfører os ordentligt overfor kunder, kolleger og samarbejdspartnere

PASSION – Vi brænder for vores kunder og vores forretning

STOLTHED – Vi sætter en ære i at holde, hvad vi lover

Stark Odder har 1 jobopslag

Jobs som matcher din søgning:
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Telefon 82526050
  • Adresse Banegårdsgade 27, 8300 Odder
Connect with us
Job i Odder light logo

Job i Odder

Job i Odder er en jobportal med jobs i Odder kommune. Portalen drives af erhvervsforeningen UdviklingOdder, der har 300 lokale virksomheder som medlemmer.

Kontakt

UdviklingOdder
Vokseværket, Vitavej 71, 8300 Odder
CVR-nr: 20948647

Tlf: 87 80 40 50
udvikling@odder.dk