Breinholt Service & Montage ApS

Breinholt Service & Montage ApS 25 visninger

Something About Company
Breinholt Service & Montage ApS løser en lang række forskellige køle/frost-opgaver for både den private og erhvervs-sektoren. Vi har eksisteret siden 2007 og er i dag 30 medarbejdere.
Breinholt Service og Montage hører hjemme i Hundslund mellem Odder og Horsens, og virksomhedens primære arbejdsområder ligger indenfor køle- og frostrum/møbler til detailhandlen, hvor man står for både projektering, levering, montage og servicering.
Kunderne tæller blandt andre Netto, føtex, Bilka og Rema1000, så din lokale dagligvarehandel har med stor sandsynlighed også et kølerum fra Breinholt Service & Montage 😊
Andre vigtige forretningsområder handler om temperaturkontrol indenfor fødevareindustrien og om projektering, levering og montering af varmepumper.
Virksomheden råder over eget smede- og maskinværksted og producerer derfor selv en stor del af komponenterne.
Sidst men ikke mindst råder man også over sin egen transportafdeling, som kører over hele landet. Her transporterer man primært virksomhedens egne produkter men udfører samtidig distribution og godstransport for diverse samarbejdspartnere.

Breinholt Service & Montage ApS har 2 jobopslag

Jobs som matcher din søgning:
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Telefon 29601501
  • Adresse Guldagervej 6b
Connect with us
Job i Odder light logo

Job i Odder

Job i Odder er en jobportal med jobs i Odder kommune. Portalen drives af erhvervsforeningen UdviklingOdder, der har 300 lokale virksomheder som medlemmer.

Kontakt

UdviklingOdder
Vokseværket, Vitavej 71, 8300 Odder
CVR-nr: 20948647

Tlf: 87 80 40 50
udvikling@odder.dk